Geschatte leestijd: 1 minuten.

Wat een leuke klantenactie van de fysio waar ik al +25 jaar 😱💪 kom!

Vanaf februari 2020 ondersteunt Monné Zorg & Beweging Stichting Muziekids.

Heeft u gedurende uw wachttijd of tijdens het sporten zin in een flesje water? Voor slecht €1,-kunt u een flesje water bij de fitnessbalie pakken. Het volledige bedrag gaat naar Muziekids.

Ook wil Monné Zorg & Beweging samen met scholen in de regio bekijken om bijvoorbeeld een leuke ‘Run’ te organiseren voor Muziekids. Onder het motto ‘iets super tofs terug doen voor de maatschappij.’

Wat doet Stichting Muziekids?

Met muziekbeleving biedt stichting Muziekids zieke kinderen in ziekenhuizen en zorginstellingen ontspanning, afleiding en plezier, om zo hun zorgsituatie – daar waar mogelijk – te verzachten. Muziekids maakt de wereld van het zieke kind een beetje aangenamer en leuker door het zelf en samen maken van muziek. Dat doet hun zorgen even vergeten, het stressniveau verlagen en het genezingsproces aanwijsbaar stimuleren.

Muziekids wil daarom in ziekenhuizen en zorginstellingen zieke kinderen de mogelijkheid bieden om muziek te kunnen maken en /of te beluisteren middels Muziekids studio’s of Muziekids pop-up studio’s.

Kom ook in actie!

  • Heb jij ook een idee voor een actie met je werkgever voor Muziekids? Laat het me weten! 👍
  • Wil je meer lezen over Muziekids? Kijk op de speciale Muziekids pagina met meer blogs over het werk van deze bijzondere stichting.

Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.