Geschatte leestijd: 2 minuten.

Leuk! dat je wilt bijdragen aan een of meerdere initiatieven uit mijn wereld. Lees er meer over op deze pagina of neem contact met mij op. Steun mijn wereld, en ik steun jouw activiteiten!

Steun mijn wereld – Boek een optreden

NB – Da’s een dubbel goede daad; niet alleen regel je zo een extra optreden, ook help je indirect mee aan mijn pijnverlichting -lees meer…

Steun mijn wereld – Word donateur

  • van stichting JoHo, als je talentontwikkeling en internationale samenwerking ook belangrijk vindt.
  • van Stichting Muziekids, als je wilt bijdragen aan meer muziekbeleving voor kinderen en jongeren in ziekenhuizen
  • van de Landelijke Pijn Organisatie, door de ontwikkeling van activiteiten mogelijk te maken met een donatie of schenking

Steun mijn wereld – Sluit een deal

Muziekids

JoHo

Werk samen met JoHo en breng je initiatief onder de aandacht van +/- 50.000 Nederlandse donateurs die talentontwikkeling en internationale samenwerking een warm hart toedragen.

Landelijke Pijn Organisatie

Steun de ontwikkeling van een nieuw platform voor en door pijnpatiënten. Omdat het hard nodig is dat pijnpatiënten wegwijs worden gemaakt in de wereld van chronische pijn, elkaar onderling beter kunnen vinden en gebruik kunnen maken van keuzewijzers om bewuster keuzes te maken uit allerlei vormen van pijnbehandeling.

Steun mijn wereld – Sluit een verzekering af

En ja, ook je dochters, zonen, vaders, moeders, broers, ooms en die verre neef zijn welkom om hun verzekering bij JoHo onder te brengen…:-)

Steun mijn wereld – Koop iets via deze site

Ik heb een speciaal “wereldwinkeltje” ingericht. Daarnaast vind je zo héél af en toe een partnerlink bij berichten op deze blogsite. Dat betekent dat er een (heel) klein bedragje van bijvoorbeeld jouw Bol.com bestelling bij mij belandt. Wat er binnenkomt, stort ik periodiek door aan Stichting Muziekids: méér muziek voor kinderen en jongeren in Nederlandse ziekenhuizen. Waarvoor dank! BoekenBoeken

En laat mij jóuw wereld steunen!

Deel via reacties onderaan de pagina’s of berichten, of via het contactformulier, wat je doet voor een betere wereld…en ik geef je zeker aandacht in een van de kanalen!
Lampen en thank you tekst op roldeur

Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.